Hovedentreprise af dit byggeprojekt

Skal du have bygget et helt nyt hus, så er der mange ting, som man skal til at tage stilling til. Det kan virke som et uoverskueligt projekt, hvorfor vi tilbyder at tage os af hovedentreprisen på dit projekt. 

Med en hovedentreprise sørger vi for, at det hele bliver klaret, sådan at du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til, at projektet er færdigt.

Lad os tage os af din hovedentreprise

Når du vælger at få lavet dit projekt som en hovedentreprise, slipper du selv for alt arbejdet med at koordinere forskellige håndværkere, når man eksempelvis skal bygge en ny bolig. Men det er ikke det eneste du slipper for. 

Ved en hovedentreprise, sørger vi for, at:

  • indhente alle nødvendige byggetilladelser
  • koordinere byggeprojektet
  • styre byggeriet

Kort sagt, ved en hovedentreprise sørger vi for at alt bliver klaret for dig.

Vi har dygtige samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere har en stor betydning for udfaldet af en hovedentreprise. Vi har nogen af de bedste samarbejdspartnere i håndværkerbranchen, så du er garanteret et fuldstændig perfekt slutresultat.

Vi arbejder både sammen med blikkenslagere, andre tømrere, malere, gulvslibere, elektrikere. Opgaverne udføres hyppigst i Roskilde, Ringsted og Køge, men vi servicerer selvfølgelig hele sjælland. Vi har over flere års erfaring med håndtering af hovedentreprise, så du kan trygt lade os klare arbejdet for dig.

Vi sørger for, at du bliver holdt opdateret undervejs, når vi laver din hovedentreprise, sådan at du er så tryg ved projektet som overhovedet muligt.

Få mere information om en hovedentreprise​ hos os

Vil du vide mere om vores arbejde, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din hovedentreprise, så giv os et kald på telefon 42 21 18 52 eller send os en e-mail på ulfbyg@gmail.com.

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din byggeopgave. Vi vender tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på håndværker.dk

​Indsamling af anbefalinger startede dec. 2015

​Firmainformation

Roskilde Tømrerfirma

CVR: 35020179

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 42 21 18 52

E-mail: ulfbyg@gmail.com