Køkkenrenovering og montering af nyt køkken

Har du et ønske om at få lavet et nyt og smart designerkøkken i din bolig, så lad os hjælpe dig godt på vej med en køkkenrenovering.

Vi har mange års erfaring inden for opsætning af nye køkkener og køkkenrenovering som hyppigst udføres i Roskilde og Ringsted, men vi servicerer selvfølgelig hele sjælland, hvorfor vi også meget gerne hjælper dig med opsætningen at dit nye køkken.

Lav selv dit drømmekøkken

Mange har en helt klar vision om, hvordan deres drømmekøkken skal se ud. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med din køkkenrenovering. Vi kan hjælpe dig med at få tegnet og udformet dine ønsker, sådan at du kan få netop den køkkenrenovering som du havde håbet på.

Vi hjælper med alt inden for køkkenrenovering

Lige meget om du bare skal have skiftet en bordplade i dit køkken, eller du skal have renoveret hele køkkenet, så står vi klar til at hjælpe. Der findes ikke den opgave med køkkenrenovering, som er for stor eller lille til os.

Har du brug for hjælp til at få opsat et helt nyt køkken fra bunden af, så har vi også dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe med dette. Lad os lave din køkkenrenovering, så du får dit drømmekøkken.

Hør mere om dine muligheder med køkkenrenovering ved at ringe til os på telefon ​42 21 18 52 allerede i dag. Du kan også skrive til os på e-mail ulfbyg@gmail.com​.

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din byggeopgave. Vi vender tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på håndværker.dk

​Indsamling af anbefalinger startede dec. 2015

​Firmainformation

Roskilde Tømrerfirma

CVR: 35020179

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 42 21 18 52

E-mail: ulfbyg@gmail.com