Ny terrasse til din bolig

Mangler du den perfekte terrasse til din bolig, så lad os bygge en ny terrasse for dig. Vores opgaver udføres hyppigst i Roskilde, Ringsted og Køge, men vi servicerer selvfølgelig hele sjælland. 

Vi laver opbygning af terrasser i høj kvalitet, så du får smukt resultat, som vil holde mange år frem.

Få det optimale ud af sommermånederne med en ny terrasse

Sommermånederne byder på lune og varme aftener, som indbyder til, at man vælger at holde grill-aftener med vennerne, eller at man bare sidder udenfor til de sene nattetimer og nyder vejret. 

Med en ny terrasse bliver det muligt at nyde disse lune sommermåneder på endnu bedre vis, da du med en terrasse i træ kan vælge lige netop, hvorhenne den skal være placeret, så du får mest muligt ud af den.

Vedligeholdelsesfri terrasse

Når vi opfører en ny terrasse, er ønsker flere kunder at den ikke bliver overfladebehandlet. Dette gør at terrassen får en meget smuk gråpatineret overflade. 

​En anden fordel ved ikke at oliere er, at terrassen bliver stort set vedligeholdelsesfri. Der er altså både en økonomisk og tidsbesparende effekt.

Vi bygger smukke terrasser af træ

Ved at få bygget en smuk træterrasse, får du en ny terrasse, som vil holde i mange år frem. En træterrasse skal blot vedligeholdes en gang imellem med noget olie, som er ganske overkommeligt.

Nu til dags findes der en lang række af hårdtræssorter, som passer rigtig godt til udendørs terrasser. Disse træsorter er nu også mulige at købe til en fornuftigt pris.

Vi sørger for, at enhver ny terrasse vi opfører, laves lige efter kundens ønske og behov. Vi har erfaring med mange forskellige typer, oppe i højden, fritstående, ja, det kun din fantasi, der sætter grænsen.


Kontakt os gerne igennem vores kontaktformular, hvis du ønsker et gratis tilbud på en ny terrasse. Du kan også ringe til os på 42 21 18 52 eller skrive en e-mail til ulfbyg@gmail.com.

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din byggeopgave. Vi vender tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på håndværker.dk

​Indsamling af anbefalinger startede dec. 2015

​Firmainformation

Roskilde Tømrerfirma

CVR: 35020179

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 42 21 18 52

E-mail: ulfbyg@gmail.com