Tagrenovering udføres af kompetente fagfolk

Skal du have udført tagrenovering eller måske et helt nyt tag, er du kommet til det helt rette sted. Roskilde Tømrerfirma kan hjælpe dig med renovering af tag samt mange andre opgaver. Størstedelen af vores kunder er fra området nær Roskilde, Ringsted og Køge, men vi servicerer kunder på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og påtager os gerne mange forskellige typer opgaver, herunder tagrenovering, facaderenovering og mange andre for en tømrer. Vi mener ikke, at nogle renoveringsopgaver er for store eller små til os. Derfor påtager vi os gerne mange forskelligartede opgaver inden for tagrenovering, som kan være med til at give dit tag og din bolig nyt liv igen.

Vi sætter altid kunden i centrum

Når du vælger at lade os stå for din tagrenovering, sørger vi for, at du er med i hele arbejdsprocessen. Det er vigtigt for os, at du er indforstået med omfanget af det arbejde, vi skal udføre, så du er tryg hele vejen i gennem projektet.

Vi anvender kun de bedste materialer når vi arbejder med tagrenovering, og vi overholder altid vores deadlines. Udover dette, sørger vi selvfølgelig for, at arbejdet bliver fulgt helt til døren, og at vi rydder pænt op efter os selv, når vi afslutter din tagrenovering. 

På den måde kan du nyde det flotte, færdige resultat uden at skulle løfte en finger.


Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Er du interesseret i at høre mere om priser på tagrenovering eller muligheden for et helt nyt tag, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en uforpligtende pris på din opgave.

Ring til os på telefon 42 21 18 52 eller send os en e-mail på ulfbyg@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din byggeopgave. Vi vender tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på håndværker.dk

​Indsamling af anbefalinger startede dec. 2015

​Firmainformation

Roskilde Tømrerfirma

CVR: 35020179

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 42 21 18 52

E-mail: ulfbyg@gmail.com