Udskiftning af vinduer i dit hjem

Har dit hus brug for at få foretaget udskiftning af vinduer og døre som en del af en større renovering? Så kan Roskilde Tømrerfirma hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Vi har stor erfaring med etablering af mange forskellige slags vinduer eller døre. Vi udfører hyppigst vinduesudskiftning i Roskilde, Ringsted og Køge, men vi servicerer selvfølgelig hele Sjælland. Du kan være sikker på, at det stykke arbejde, vi udfører, er i den absolutte topkvalitet.

Råd og vejledning til udskiftning af vinduer

Udseendet på ens døre har utroligt meget at sige i forhold til husets generelle udseende - det samme glæder for ens vinduer.

Det gælder om at finde døre og vinduer, som passer ind i husets stil for at få det bedste resultat, som du bliver glad for de næste mange år

Vi sørger for at give dig gode råd og vejledning med på vejen, sådan at du ender med den helt rigtige udskiftning af vinduer og døre i dit hjem.

​Vi tilbyder forskellige typer af vinduer

Alt efter hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelsen af nye vinduer, findes der mange passende varianter i forskellig kvalitet. Vinduer lavet i en træ/alu kombination kræver ingen vedligeholdelse, da de er beklædt med aluminium på ydersiden og en flot træside på indersiden. 

Vælger man et klassisk trævindue vil man være nødsaget til at skulle give dem en behandling med maling en gang i mellem, for at sikre et vedholdende flot udseende.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for udskiftning af vinduer, så giv os et kald på telefon 42 21 18 52. Du kan også skrive til os på e-mail ulfbyg@gmail.com eller bruge kontaktformularen her til at kontakte os om dør- eller vinduesudskiftning.

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din byggeopgave. Vi vender tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på håndværker.dk

​Indsamling af anbefalinger startede dec. 2015

​Firmainformation

Roskilde Tømrerfirma

CVR: 35020179

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 42 21 18 52

E-mail: ulfbyg@gmail.com