Brancheerfaring

Vores baggrund i branchen

Roskilde Tømrerfirma havde opstart for små 10 år siden. Det var med en base i Roskilde og mange opgaver for lokalkunder. Herfra rykkede vi til Ringsted, fik flere erhvervsopgaver, og har i dag flere ansatte med høj faglighed.

Vi løser primært erhvervsopgaver, mestrer byggeproces og projekthåndtering og står altid klar med en indsats til montage og aptering. Vi er på mange måder et alsidigt tømrerfirma, der tilbyder fleksibel arbejdskraft.

Vi bygger for kommuner, erhverv, biblioteker, butikskæder, boligselskaber, foreninger, private, andre håndværkere og meget mere. Vi har stor erfaring i branchen, og har gennem årene opbygget et stort og solidt netværk.

Vi tager kundeservice seriøst

Kundeservice

Vi har stor respekt for det enkelte projekt og hertil ønsker og krav. Vi er din sikkerhed for, at projektet altid er færdigt til den aftalte tid og pris. Vi svarer altid gerne på spørgsmål!

Kvalitet er en selvfølge

Kvalitet

Vi udarbejder løsninger ud fra markedets bedste metoder og materialer. Vi går ikke på kompromis med kvalitet på baggrund af en fleksibel arbejdskraft. Brug for en hånd?