Timelønsarbejde

for erhverv

Opførelse af koncept, nybyg, ombyg, entrepriser, byggeledelse

Fleksible løsninger

En sikker samarbejdspartner

Har I behov for ekstra hænder? Måske er virksomheden travl, måske vil I blot undgå en ansættelse, eller måske er der akut behov for sikker arbejdskraft. Hos Roskilde Tømrerfirma er vi dit anerkendte firma med stor ekspertise i at løfte opgaver for erhverv. Det er alt lige fra ledelse og projektstyring til at bevare overblikket i kombination med monteringer. 

Akutte situationer

Har I akut behov for ekstra mandskab?

Vi rykker ud. når hænderne er for få, og overblikket er snævert. Vi kan tilbyde at fungere som montør, byggeleder eller en kombination af begge parametre i processen. Vi er fleksible, og leverer sikker arbejdskraft efter behov.

I land og by

Få gavn af vores brede erfaring

Roskilde Tømrer er din professionelle højre hånd i alsidigt tømrerarbejde på hele Sjælland. Vi monterer, mestrer entrepriser og garanterer kvalitetsresultater. Vi kan klare montagen og/eller stå til ansvar for projektstyringen. 

Vi står til rådighed ved store som små projekter

Vi har efterhånden mange års erfaring i simple som komplicerede løsninger i erhvervsmæssige sammenhænge. Vi er det oplagte valg i forbindelse med specialopgaver. 

Vi kan fungere som montør, som byggeleder eller vi kan tage del i projektet som en kombination af begge roller. Vi har b.la. opført specielle koncepter og looks til biblioteker, nye børneafdelinger, på barer, i butikker og meget mere. 

udstilling-SMK (12)

Udtalelser